Mit találsz itt?

Egyedi, kézzel készített ajándékok és torták gyerekeknek születésnapra

Cupcake Panna

Születésnapi ajándék 1 évesig

2013.05.14. 20:00 | Cupcake Panna | Szólj hozzá!

Mindegy. Legyen a közelgő május utolsó vasárnapja születésnap vagy gyereknap, a lényeg, hogy a világ a kis csemete körül forogjon. Nekünk szülőknek, nagyszülőknek, keresztszülőknek pedig főhet a fejünk, hogy milyen ajándékokkal készüljünk? Fogytán vagy ajándék ötletek terén gyerekek számára? Lássuk mit ajánl egyik kedvenc kreatív bloggerem, Veres Éva a 1 év alatti piciknek. 

Az ajándékozásban az a legszebb, hogy mosolyt és örömet tudsz varázsolni mások arcára. A gyerekek igazán őszintén és önfeledten tudnak örülni az ajándékoknak.

Mit is adhatnál gyerekeknek ajándékba? Íme néhány ajándékötlet Veres Évától (www.kedvesajandek.hu) a legkisebbektől a nagyobb gyerekekig.

1. Ha hasznos mégis kedves ajándékkal szeretnél meglepni egy pici babát, válassz névre szóló címkés kendőt! A kendőn található sok színes címke fejleszti a piciket és hosszú időre képes lekötni a figyelmüket.

 

2. A névvel ellátott felhős fali dísz nagyon jól mutat egy gyerekszobában. A felhőről lelógó színes cseppecskék mozgása már a legkisebbek figyelmét is felkelti.

 

3. Egy névre szóló párna biztos siker ha gyerekekről van szó. A kicsi neve mellett tetszés szerinti minta is kérhető rá, így biztosan nagy lesz az öröm.

4. A bagoly párna úgymond „2 in 1” ajándék, hiszen amellett hogy egy pihe puha párnával lepjük meg gyermekünket, jót is tud majd vele játszani!

5. Végül egy igazán személyre szóló, egyedi ajándék a névre szóló takaró! A takaró három féle méretben rendelhető így minden korosztály számára kiválaszthatjuk a megfelelőt.  

Legyen az gyereknap, születésnap, névnap, karácsony, babalátogató vagy keresztelő, a fenti ajándékokkal biztosan sikerül örömet szerezni.

Örömteli pillanatokat kívánok az egész családnak! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletesnapitorta.blog.hu/api/trackback/id/tr505300482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: születésnapi ötletek gyerekeknek
süti beállítások módosítása